Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom bij onze webwinkel!

Over Rolnu.nl

Een webwinkel speciaal voor u

Rolnu.nl is een webwinkel voor ouderen en senioren. Wij selecteren producten die u het leven gemakkelijker maken zodat u de dingen kan blijven doen waar u van geniet. 

Online betalen

Bij Rolnu.nl is het mogelijk online te betalen via uw eigen bankpas en bank. Hiervoor gebruiken wij het vertrouwde betaalsysteem iDEAL. Tevens bieden wij u een aantal andere betaalmogelijkheden.

Hulp bij onduidelijkheden

Bij Rolnu.nl vinden we uw tevredenheid het belangrijkst. Heeft u vragen over een product, het bestelproces, betalen, retourneren of een ander onderwerp? Stuur ons een mail en we helpen u graag!

Hoe werkt Rolnu.nl?

Rolnu.nl is hoofdzakelijk opgericht om de oudere generatie te helpen. Door hulpmiddelen aan te bieden in de breedste zin van het woord, helpen we u om langer zelfstandig te blijven. Zo kunt u de dingen blijven doen die waardevol voor u zijn. Ons Rolnu.nl product-team selecteert alle producten zorgvuldig  en controleert of ze van goede kwaliteit zijn. Alleen als de producten deze controle hebben doorstaan komen ze in de Rolnu.nl webwinkel terecht. We beseffen dat we niet altijd de goedkoopste zijn, maar we bieden u wel de beste service tegenover een eerlijke prijs.

Wij leveren onder andere:

 • ADL Hulpmiddelen
 • Sportartikelen
 • Huishoud-hulpmiddelen
 • Artikelen om uw huis te beveiligen

Aangezien Rolnu.nl een vrij jonge webwinkel is, is ons assortiment op dit moment nog beperkt. Heeft u een suggestie voor een product dat u graag terugziet in onze webwinkel? Laat het ons weten! Als u ons een mailtje stuurt met het desbetreffende product, zullen wij proberen het op te nemen in ons assortiment. Klik hier om ons een mail te sturen.

Wat is iDEAL?

Kunt u internetbankieren? Dan kunt u ook via iDEAL betalen! Geen zorgen als u niet precies weet wat internetbankieren of iDEAL inhoudt, we leggen het u graag uit. iDEAL is namelijk een betaalmethode waarbij u met uw eigen bankpas online kan betalen, het is als het ware pinnen, maar dan via het web. iDEAL is veilig en snel en wordt daarom veel gebruikt bij webwinkels zoals de onze. Daarnaast wordt het ondersteund door vrijwel alle Nederlandse banken.

 

Hieronder laten we u in stappen zien hoe simpel betalen via iDEAL eigenlijk is:

 • U geeft bij het betalen aan dat u via iDEAL wilt betalen
 • U selecteert uw bank (Rabobank, ING, SNS etc.)
 • Betaal via de vertrouwde online omgeving van uw eigen bank
 • U keert terug naar Rolnu.nl en uw bestelling is voltooid!

Wilt u meer weten over iDEAL? Klik dan hier voor een pagina met extra uitleg.

Naast iDEAL kunt tevens betalen via uw creditcard, geef hiervoor bij het afrekenen van uw bestelling aan dat u dit wenst.  Daarnaast is het mogelijk om het geld handmatig over te maken. Wij verzenden uw bestelling dan wanneer het geld is overgeboekt. 

Contact met ons opnemen

Klik op de link onderaan deze kolom om contact met ons op te nemen. Uw bericht komt dan direct terecht bij onze klantenservice, die zal zorgdragen voor een correcte afhandeling. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Veel van de informatie is voorhanden maar soms is het noodzakelijk om een specialist te raadplegen. Hierdoor kan een reactie soms wat langer op zich laten wachten.

 

 

 Wanneer u een vraag heeft vermeld dan a.u.b. of het gaat om:

 

 • Een product of het retourneren daarvan
 • Het online betalen
 • Ons assortiment
 • Een overig onderwerp

Klik hier om uw vraag te stellen. U wordt dan doorverwezen naar onze contactpagina. U kunt uw vraag in het grote witte vak, onder aan de pagina invullen. Vergeet niet om uw naam, e-mailadres en eventueel uw telefoonnummer in de daarvoor bestemde velden te vermelden . Uw telefoonnummer is niet verplicht maar is vaak wel gemakkelijk wanneer u directe assistentie nodig hebt.